Hotelltips: Elite Plaza Hotel i Göteborg

av Ann-Louise

Jag har vid två olika tillfällen haft nöjet att bo på Elite Plaza i Göteborg och tycker att det är ett riktigt bra hotell. Det ligger bra, ett stenkast från shopping, restauranger och andra sevärdheter, men ändå på en lite lugnare gata om man jämför med Elite Park Avenue som ligger mitt på Avenyn. Nu senast fick jag bo i ett nyrenoverat enkelrum. Rummet var litet, men funkade alldeles utmärkt för en person och inredningen är väldigt trevlig.

På rummet fanns morgonrock och tofflor, en minibar med det mesta man kan behöver (även om jag aldrig handlar något från minibarer), samt bra produkter i badrummet. På tal om badrummet så var det väldigt fräscht, med fantastiskt vattentryck i duschen och de tjockaste, skönaste badlakan jag någonsin varit med om på ett hotell. Gratis wifi som fungerar bra, dock måste man logga in igen om man inte använder det på en stund.

In – och utcheckningen gick mycket smidigt, det var väldigt trevlig personal som jobbade i receptionen. En mycket stor fördel var att man på söndagen inte behövde checka ut förrän 18.00.

I hotellet, på en inglasad utegård, finns restaurangen Swea Hof där den mycket goda frukosten serveras. I hotellets källare ligger The Bishops Arms som serverar både mat och dryck.

Ett tips till – glöm inte att visa upp ditt SAS Eurobonus-kort när du checkar in eftersom du  tjänar 300 Extrapoäng per natt hos Elite Hotels.

Du kanske också vill läsa de här inläggen

Lämna gärna en kommentar