En natt på flygplatsen

av Ann-Louise

Vårt flyg till Barcelona går 05,55 på lördag morgon och därför har vi bestämt oss för att bo på hotell på Arlanda natten innan. Framför allt för att få sova några minuter längre eftersom vi kommer att ha incheckningen inom gångavstånd men också för att det verkar som ett mysigt sätt att inleda resan. Och än så länge tror jag att det är övernattningen på flygplatsen som sonen ser allra mest fram emot, Barcelona har han ju redan varit i medan det här med att sova på flygplatshotell är något nytt. Vi har visserligen sovit på hotell nära flygplatser tidigare när vi har varit ute och rest men aldrig direkt inne på flygplatsen.

Ända sedan Clarion Hotel Arlanda Airport öppnade har jag velat bo där en natt men har inte haft någon bra anledning förrän nu. Så självklart blev det just där som vi bokade en natt. Det ska bli så roligt att se om hotellet lever upp till mina förväntningar. Rummen ser så fina ut.

Clarion Hotel Arlanda Airport. En natt på flygplatsen.

Jag längtar till jag får se det här fina rummet i verkligheten imorgon. (Bilden är lånad från Clarion Hotel Arlanda Airports hemsida.)

Vi ska också passa på att äta middag på Kitchen & Table vilket jag också ser väldigt mycket fram emot. Jag återkommer förstås med vad jag tyckte om både hotellet och restaurangen.

Läs gärna mina hotelltips.

Du kanske också vill läsa de här inläggen

3 Kommentarer

Caroline 7 april, 2017 - 08:21

Vi som har runt 30 mil till Arlanda brukar för det mesta boka in hotell och då gärna med ett parkeringserbjudande. De senaste gångerna har vi betalat runt 1100kr med hotellövernattning inkl frukost för tre och parkering i en vecka. Det är Nordic choice vid E4, men väldigt smidigt att åka deras transferbuss till arlanda på morgonen.

Svara
Ann-Louise 7 april, 2017 - 21:44

Eftersom vi bor i Stockholm så brukar vi i vanliga fall försöka ta oss ut till Arlanda samma dag även när det är tidigt på morgonen men nu blev vi lite bortskämda av att vakna på morgonen och redan vara på flygplatsen så det kommer nog bli att vi sover över där fler gånger innan resorna. Väldigt skönt att slippa känna stress och oro för att något ska gå fel på väg ut till Arlanda så att man missar flyget. Jag kikade även på det hotell som ni brukar på bo men gillade att vara mitt inne på flygplatsen med gångavstånd till gaten. 🙂

Svara
Hotellrecension: Clarion Hotel Arlanda Airport – Från Stad till Strand 23 april, 2017 - 12:47

[…] oss för att för första gången prova att bo på hotell på Arlanda natten innan. Som jag nämnt tidigare så har jag länge drömt om att få bo på Clarion Hotel Arlanda Airport så självklart valde vi […]

Svara

Lämna gärna en kommentar