Om bloggen

Så fort jag avslutat en resa börjar jag planera för nästa. Fast egentligen börjar jag planera nästa resa redan när jag bokat den resa som ligger närmast i framtiden…

Jag är utbildad journalist som älskar att skriva och fotografera. Reser oftast tillsammans med familjen som består av sambo och son på tolv år men ibland blir det resor på egen hand och då ofta i jobbet.

Jag har varit i USA 25 gånger, både privat och i jobbet. Om jag måste välja ett favoritland så blir det just USA. Men vill gärna hinna upptäcka så många av världens länder som möjligt så försöker variera resorna till USA med weekend-resor i Europa, charter osv. Bokar och planerar helst resan på egen hand men sedan vi fick barn har jag upptäckt hur smidigt det ändå är att resa charter åtminstone en gång per år, speciellt som sonen älskar att hänga med Bamse på något av TUI:s hotell.

I bloggen skriver jag om resor som jag/vi gjort tidigare, pågående resor och resor som vi planerar. Jag försöker även få med lite olika restips som jag hittar på nätet och på andra ställen, främst då inriktat på att resa med barn eftersom det är lite av ett tema i bloggen.

Bilderna till bloggen tar jag med min Nikon D7100 och min Fujifilm X-T20 (och någon gång ibland även med min iPhone 11 Pro). Alla bilder är tagna av mig om inget annat anges och får ej användas utan mitt tillstånd.

Vill du kontakta mig för samarbete eller har andra frågor så nås jag på stadtillstrand@gmail.com.

Här kan du ladda ned mitt mediakit på svenska och på engelska.

Medlem i Svenska ResebloggarInfluencers of Sweden och NordicTB