lucka 2 clearwater beach

Lucka 2 – Clearwater Beach

av Ann-Louise

Clearwater Beach – USA:s bästa strand

I dagens kalenderlucka hittar ni Clearwater Beach. Nu i december är det riktigt skönt väder i Florida, ungefär som svensk sommar, och The Sunshine State passar utmärkt som resmål om man vill fly den svenska vintern ett tag. En av mina favoritstränder i Florida är just Clearwater Beach på Floridas västkust. Den här stranden blev i år också utsedd till USA:s bästa strand av TripAdvisor.

Fotot är taget från vårt rum på Pier House 60 Clearwater Beach Marina Hotel, ett hotell som jag verkligen kan rekommendera om du planerar en resa hit. Hotellet har också en riktigt härlig takbar med helt fantastisk utsikt och mycket goda Margaritas.

Om du åker hit får du inte heller missa att äta frukost på Clear Sky Beachside Cafe som du kan läsa mer om här.

Du kanske också vill läsa de här inläggen

Lämna gärna en kommentar