Luigi’s Rollickin’ Roadsters

Luigi’s Rollickin’ Roadsters

av Ann-Louise

Det blir ytterligare ett blogginlägg om Disney idag. En annan bra sida för information om  Walt Disney World är Kenny the Pirate som ofta är bland de första att rapportera om olika nyheter framför allt gällande WDW. Men den här gången hoppade jag och sonen högt av glädje på grund av en nyhet om California Adventure, en av de båda Disney-parkerna i Anaheim utanför Los Angeles. Vi älskar Cars Land som ligger i California Adventure och har varit där två gånger, tredje gången blir i juni i år. Vi tillhör de som faktiskt gillade Luigi’s Flying Tires men det verkar ha varit än fler som inte tyckte om attraktionen eftersom den stängdes ned för något år sedan. Sedan dess har Disney byggt en ny åkattraktion på samma plats och den nya attraktionen heter Luigi’s Rollickin’ Roadsters. Vi var inte säkra på att den skulle hinna öppna till juni när vi är där så glädjen var stor här hemma när vi just läste hos Kenny att den kommer att öppna den 7 mars, alltså flera månader innan vi är på plats. Jag ser verkligen fram emot att åka i dessa gulliga bilar!

Nedan ser ni en bild på hur Luigi’s Flying Tires såg ut innan åkattraktionen stängdes för gott. 

Luigi's Flying Tires

Läs gärna mina övriga inlägg om Disneyparker.

Du kanske också vill läsa de här inläggen

Lämna gärna en kommentar