Nummerarmband för barnen

av Ann-Louise

När barnen är små så är det nästan ett måste att på något sätt försäkra sig om att barnet har mammas och/eller pappas mobilnummer någonstans om han eller hon skulle komma bort. Vi har hittills använt plastarmband som bland annat finns på Apoteket, där man skriver i förälderns telefonnummer. Nackdelen är att det blir svettigt med banden och att telefonnumret så småningom nöts bort. När jag hittade sidan Pärlis blev jag därför sugen på att beställa ett av de söta nummerarmband som hon beställer, gjorde av pärlor som bildar det önskade telefonnumret. En fördel är att man även kan bada med armbandet. Så detta armband kommer sonen att få ha på sig under kommande utflykter och resor. Han tyckte också att det var fint och lite ovanligt jämfört med de trista plastarmband han vant sig vid.

Du kanske också vill läsa de här inläggen

Lämna gärna en kommentar