Cerveceria Catalana Barcelona

Restaurangtips – Cerveceria Catalana

av Ann-Louise

Cerveceria Catalana blev vår favoritrestaurang förra gången vi var i Barcelona och vi kommer definitivt återvända dit nu när vi åker tillbaka i april.

Patatas Bravas

Patatas Bravas

Detta är något så unikt som en restaurang som alla tre i familjen tyckte väldigt bra om. 🙂 Och det är ju det som är så perfekt också med tapas, att alla kan beställa några smårätter som man gillar. Alla rätter som vi beställde in smakade väldigt gott och alla tre åt sig mätta för mindre än 40 euro vilket man knappast kan klaga på. Speciellt inte när det priset även inkluderade dryck och efterrätt.

Champinjoner och sparris

Champinjoner och sparris

Vi satt inne och åt första kvällen men när vi kom tillbaka kvällen därpå var det så lång väntetid på ett bord inne att vi valde att sitta utomhus där vi kunde få ett bord direkt. Trots att det bara var mitten av februari funkade det alldeles utmärkt, delvis tack vare infravärmare nära vårt bord men självklart var det också lite varmare i Barcelona än hemma i Sverige vid den tiden på året.

Cava och camembert

Cava och camembert

Restaurangen är nummer 209 just nu på Tripadvisor men trots den placeringen har den 4,5 i betyg vilket jag tycker är helt klart godkänt.

Flan

Ljuvligt god Flan till efterrätt.

Adressen är Carrer de Mallorca, 236 (mellan Rambla de Catalunya och Balmes) i stadsdelen Eixample.

kvitto cerveseria catalana

Ett helt okej pris för middag för tre personer

Läs gärna mina övriga inlägg om Barcelona.

Du kanske också vill läsa de här inläggen

1 Kommentar

Mina bästa Barcelonatips – Från Stad till Strand 30 april, 2017 - 18:03

[…] gillar och därför har vi båda gångerna vi varit i Barcelona hamnat på samma ställe, nämligen Cervecería Catalana som vi alla verkligen gillar. Det är lite turistigt eftersom restaurangen finns omnämnd i en del […]

Svara

Lämna gärna en kommentar