fridolfs krog halmstad

Restaurangtips – Fridolfs Krog i Halmstad

av Ann-Louise

I helgen var jag i Halmstad med jobbet och en av kvällarna åt vi middag på en alldeles fantastisk restaurang, nämligen Fridolfs Krog. Det var jag som hade hittat restaurangen och bokat den, genom att min vana trogen gå in på Tripadvisor och sortera efter kundbetyg och sedan välja det som såg ut att passa sällskapet bäst. Jag valde ut två olika restauranger, dels Pio där vi åt på fredagskvällen, och så Fridolfs Krog där vi var på lördagskvällen. Pio hade högre betyg på Tripadvisor men Fridolfs Krog fick högsta betyg av mig och mina tio kollegor. Otroligt god mat och väldigt trevlig personal. Restaurangen är också mysigt inredd och ligger centralt i Halmstad på Brogatan 26.

fridolfs krog halmstad

Jag åt Fridolfs klassiska halländska fläskfilé späckad med ädelost från Kvibille, med juliennerotfrukter och klassisk potatisgratäng till huvudrätt och Mangopannacotta med passionsfrukt, hallon och rostad kokos till efterrätt. Allt var helt ljuvligt gott och alla elva personerna i vårt sällskap satt och bara njöt av varje tugga som vi stoppade i oss. Är du på besök i Halmstad så kan jag varmt rekommendera ett besök här!

fridolfs krog halmstad

 

Du kanske också vill läsa de här inläggen

1 Kommentar

En tillbakablick på 2017 års resor 30 december, 2017 - 19:38

[…] I slutet av augusti hann jag även med en helg i Halmstad, men den helgen bestod enbart av jobb så jag hann inte med någon sightseeing. Tyvärr eftersom jag tycker att Halmstad är en riktigt mysig stad. Vi hann i alla fall äta på restaurang två kvällar och jag har skrivit ett inlägg om middagen på Fridolfs Krog. […]

Svara

Lämna gärna en kommentar