Lou Malnatis Pizzeria Chicago

Lucka 5 – Lou Malnati’s Pizzeria

av Ann-Louise

Chicagos bästa pizza

När man besöker Chicago är det nästan ett måste att äta Deep Dish Pizza och den allra bästa lär finnas på Lou Malnati’s Pizzeria. Jag har varit där och ätit och kan varmt rekommendera det! Vi hittade dit tack vare en god vän som bor i Chicago och som föreslog att vi skulle träffa henne just där för att äta pizza.

De goda pizzorna finns i olika storlekar, från lite mindre som passar för en person till stora pizzor som räcker till fyra personer. För den som inte gillar pizza så finns det bland annat även pasta, sallader och smörgåsar. Det finns också en speciell barnmeny. 

Lou Malnati’s Pizzeria finns på många olika ställen i Chicago med omnejd, se deras hemsida för samtliga adresser. När vi var där så åt vi på den pizzeria som ligger på 1120 N State Street, några kvarter från The Magnificent Mile.

Vill du ha fler tips på saker att göra i Chicago så har jag listat mina 15 bästa tips här.

Från Stad till Strands adventskalender bjuder på ett nytt restips varje dag fram till julafton. Här hittar du de redan öppnade luckorna

Du kanske också vill läsa de här inläggen

2 Kommentarer

Eva på rucksack 5 december, 2018 - 07:37

Hade aldrig hört talas om deep dish pizza tidigare! Är det typ en paj?

Svara
Ann-Louise 5 december, 2018 - 15:14

Ja, det är en pizza med väldigt tjock botten och den ser ut ungefär som en paj. 🙂

Svara

Lämna gärna en kommentar