Brunch & Cake Barcelona

Frukost i Barcelona: Brunch & Cake

av Ann-Louise

Att äta gott på semestern hör ju till och är man i Barcelona finns verkligen alla möjligheter att hitta bra matställen. Jag älskar att äta frukost på restaurang, något som jag bara gör på semester eller tjänsteresor, och det är alltid lika roligt när man hittar ett nytt matställe som verkligen är toppen på alla sätt.

Brunch & Cake

I Barcelona hittade vi det perfekta stället några kvarter från vårt hotell, i stadsdelen Eixample. Stället heter Brunch & Cake och är en del i en mindre kedja som har flera olika caféer/restauranger i Barcelona, bland annat några som heter Cup & Cake. Brunch & Cake ligger på Carrer d’Enric Granados, 19 i Eixample och närmaste tunnelbana är Universitat.

Brunch & Cake

Vi föredrar att äta ekologiskt när det är möjligt och här på Brunch & Cake är en stor del av råvarorna ekologiska och närproducerade vilket är toppen! Det goda kaffet är alltid ekologiskt enligt information på deras hemsida.

Brunch & Cake ricotta pancake

Sonen och jag beställde in varsin Ricotta Pancake och den såg ut som på bilden ovan och smakade helt fantastiskt gott.

Brunch and cake
Sambons frukost. Jag minns tyvärr inte exakt vad detta hette på menyn, men vackert var det och gott också.

Det går inte att boka bord på Brunch & Cake så bered dig på att eventuellt få vänta en stund eller att dela bord med några andra. Vi fick dela ett stort bord med en annan familj först men blev efter en stund flyttade till ett eget bord. Personalen var supertrevlig, maten var fantastisk, miljön var supermysig och läget var centralt och bra så vi kommer absolut komma tillbaka hit igen.

Du kanske också vill läsa de här inläggen

Lämna gärna en kommentar