Lolly And Cooks i Dublin

Lolly And Cooks i Dublin

av Ann-Louise

Om ni ska åka till Dublin vill jag gärna tipsa om ett mycket trevligt ställe för frukost, fika eller lunch. Lolly And Cooks finns på flera ställen i Dublin men när jag är i stan på tjänsteresa brukar jag gå till den som ligger vid Grand Canal Dock eftersom det är nära jobbet. Jag brukar oftast beställa någon av deras Savoury Muffins till frukost och speciellt den med spenat är mycket god.

De som jobbar här är fantastiskt trevliga, inredningen är supermysig och visst blir man sugen på att köpa med sig en eller flera av deras underbara cupcakes? 

Du kanske också vill läsa de här inläggen

1 Kommentar

Några tips och tankar om Dublin - Från Stad till Strand 13 januari, 2018 - 09:06

[…] Om du är ute efter gott kaffe, en smaskig cupcake eller en god frukost så rekommenderar jag Lolly and Cooks som jag skrivit om tidigare. […]

Svara

Lämna gärna en kommentar