hammarby sjöstad höstfärger

En solig höstdag i Hammarby sjöstad

av Ann-Louise

Allt som oftast längtar jag till andra städer och länder, men så finns det dagar som idag när vädret är helt perfekt och det inte finns någon bättre plats att vara på än just hemma. William skulle hem till en kompis på förmiddagen så jag lämnade av honom där och gick sedan på en spontan långpromenad runt underbara Hammarby Sjöstad och njöt av höstsolen och alla höstfärger. Tyvärr tog jag inte med ”riktiga” kameran eftersom promenaden inte var planerad när vi lämnade lägenheten, utan det får bli några höstbilder från telefonen istället:

hammarby sjöstad höstfärger

hammarby sjöstad kranen

hammarby sjöstad resselbåt

 

hammarby sjöstad vatten

hammarby sjöstad sickla kanal 2

hammarby sjöstad sickla kanal

hammarby sjöstad rondell

Jag passade på att köpa en otroligt god ingefära-latte på Rusty Rascals, mitt absoluta favoritställe för kaffe och avslutade sedan promenaden med ett besök på Magnus Johanssons Bageri & Konditori, mitt favoritställe för bakverk, där jag köpte med Budapestbakelser hem till familjen för lite söndagsfika. Visste ni förresten att Budapestbakelsen inte alls kommer från Budapest som man skulle kunna tro? Bakelsen har nämligen sitt ursprung i min barndomsstad Vetlanda och skapades av en konditor som bodde och arbetade där.

magnus johanssons konditori

Du kanske också vill läsa de här inläggen

Lämna gärna en kommentar