Apollo tävling reseinspiratör lokal expert

Nominerad som årets lokala expert i Apollos tävling för resebloggare

av Ann-Louise

Apollo har just nu en tävling där jag är en av de som blivit nominerade i kategorin Årets Lokala Expert. Förutom att bli vald till Årets Lokala Expert kan man även bli utnämnd till Årets Reseinspiratör.

Tävlingens första röstningsomgång har precis startat och för att gå vidare till finalröstningen behöver jag hamna bland de fem bloggar som får flest röster i den här kategorin. Därför är jag väldigt tacksam om du vill lägga din röst på just min blogg. Det är superenkelt att rösta. Du klickar bara på den här länken, letar reda på Ann-Louise Paulsson – Från Stad till Strand i listan med resebloggare och klickar på den rosa Rösta-knappen bredvid mitt namn. Sedan är det klart och du behöver alltså inte registrera dig eller uppge ditt namn eller e-postadress som man ofta behöver göra i andra omröstningar. Du kan rösta fram till den 9 juni.

Stort tack till alla er som tar er tid att lägga en röst på just min reseblogg!

Apollo årets inspiratör lokala expert

 

(Bilden högst upp i inlägget är från Point Arena Lighthouse i Kalifornien.)

Du kanske också vill läsa de här inläggen

4 Kommentarer

Ditte 28 maj, 2019 - 17:59

Vad roligt! Önskar dig lycka till. Håller tummarna!

Svara
Ann-Louise 28 maj, 2019 - 19:46

Tack så mycket!

Svara
Anna, New York - My Bite of the Big Apple 9 juni, 2019 - 20:37

Jättekul! Vi får heja på varandra, hihi. 🙂

Svara
Ann-Louise 9 juni, 2019 - 20:58

Det tycker jag absolut att vi ska göra! 🙂 Och du om någon är ju en riktig lokal expert!

Svara

Lämna gärna en kommentar