Få hjälp att hitta rätt hotell

av Ann-Louise

Jag har ägnat oproportionerligt mycket tid på sistone åt att hitta det perfekta familjehotellet till sommarens semesterresa. Det har inte varit helt enkelt – alla i familjen har olika krav som ska uppfyllas. Jag vill att det ska vara så nära stranden som möjligt och att det ska vara sandstrand. Sonen vill ha vattenrutschkanor och träffa Bamse och hans vänner (eller möjligtvis Lollo och Bernie) och sambon vill ha All Inclusive. Och helst ska hotellet vara beläget på en grekisk ö eller möjligtvis på Mallorca. Även om valet till slut föll på ett hotell hos Fritidsresor så måste jag säga att jag är väldigt förtjust i Hotellhittaren som finns hos Ving. Där kan du helt enkelt välja hur många som ska resa, när ni vill resa, hur länge ni vill vara borta och varifrån ni vill flyga. Därefter kan du filtrera hotellen genom att kryssa i och ur rutor för till exempel All Inclusive, Barnpool, Strandläge, Resmål osv. Det går även att sätta ett maxpris samt ange max hur långt från stranden hotellet får ligga. Och det finns även en ruta där man kan kryssa i att man bara vill se hotell med vattenrutschkanor. Otroligt smidigt! Apollo har en liknande sökfunktion även om den inte innehåller lika många alternativ som den hos Ving.

Du kanske också vill läsa de här inläggen

Lämna gärna en kommentar