Apollo Finalist Årets Reseinspiratör Lokala expert

Jag är i final i Apollos bloggtävling

av Ann-Louise

Tack vare alla er som har röstat på just min reseblogg så är jag en av de fem bloggare som gått vidare till finalen i Apollos tävling om vem som ska bli årets reseinspiratör och årets lokala expert. Tusen tack till alla er som har röstat! Jag uppskattar det verkligen.

Det är fem resebloggar som gått vidare i kategorin Årets Lokala Expert och nu gäller det att ni röstar igen för det är bara tre bloggar som går vidare till det allra sista momentet i tävlingen. Bland de tre bloggar som fått flest röster på söndag kväll kommer en jury att välja ut vinnaren som får en resa till Grekland.

Här kan du rösta på min blogg.

När du klickat på länken ovan letar du reda på Ann-Louise Paulsson – Från Stad till Strand i listan med resebloggar och klickar på den rosa Rösta-knappen bredvid mitt namn. Sedan är det klart och du behöver alltså inte registrera dig eller uppge ditt namn eller e-postadress som man ofta behöver göra i andra omröstningar. Den här röstningsomgången pågår till och med söndag den 16 juni.

Finalist Apollo Årets Reseinspiratör Lokal expert

Du kanske också vill läsa de här inläggen

Lämna gärna en kommentar