Hotel Triton San Francisco

Mysigt hotell i San Francisco

av Ann-Louise

Om någon frågar mig vilken som är min favoritstad i USA så har jag alltid svårt att välja bara en stad. Det finns flera som jag gillar väldigt mycket. San Francisco är definitivt en av de städer som jag gillar allra mest och hit återkommer jag ofta, både för att semestra och hälsa på släkt men jag åker också hit i jobbet någon gång per år. En av de gånger som jag var i San Francisco på tjänsteresa så bodde jag på Hotel Triton som är ett mysigt och lite annorlunda hotell, som ligger nära Union Square och precis vid porten till Chinatown. Både rummen och lobbyn har unika detaljer som skiljer hotellet från de stora kedjorna där allt ofta ser likadant ut från hotell till hotell och från stad till stad. Hotellet har även en Häagen-Dazs-svit med en frys full med glass, som man får äta obegränsat av under sin vistelse!

Hotellet har också helt OK ratings på Tripadvisor, något jag alltid kollar innan jag bokar.

Jag hade inte med systemkameran utan ni får istället hålla till godo med några bilder från iPhonen/Instagram:

Hotel Triton
Sängen i mitt rum
Hotel Triton
Roliga stolar i lobbyn
Hotel Triton
Utanför hotellets entré
Hotel Triton
En liten badanka som höll mig sällskap på rummet 🙂

Läs gärna mina övriga hotelltips.

Du kanske också vill läsa de här inläggen

1 Kommentar

13 bra hotell i San Francisco - Från Stad till Strand 24 juni, 2018 - 22:14

[…] Hotel Triton var mitt hem under fyra nätter i november 2013. En kollega och jag var i San Francisco på tjänsteresa och det här var ett av de hotell som företaget rekommenderade och där även flera av våra kollegor från andra länder bodde. Det här är ett unikt hotell helt i min smak, med personlighet och design som sticker ut. Det ligger precis vid Chinatown och nära både restauranger och shopping. Hotellet får ett extra plus för sin Häagen-Dazs-svit. När min kollega fick allergiproblem på grund av heltäckningsmattorna i rummet blev han flyttad till just Häagen-Dazs-sviten med så mycket glass han kunde äta under vistelsen. Jag är dock lite osäker på om denna svit finns kvar, när jag läser på hotellets hemsida så hittar jag inte längre någon information om den. Men det skadar ju inte att fråga om du är intresserad av att bo här. Läs gärna mitt inlägg om Hotel Triton. […]

Svara

Lämna gärna en kommentar