2 Chicago/ Restips/ USA

Navy Pier, Chicago

I gårdagens blogginlägg nämnde jag Navy Pier i Chicago. Där finns inte bara Margaritaville utan mycket annat intressant för hela familjen. Här finns bland annat Chicago Children’s Museum och Navy Pier Park med pariserhjul, slänggungor, karusell och annat. Det finns också flera andra restauranger, till exempel Bubba Gump Shrimp Co. och även en foodcourt med snabbmat. Jag försöker alltid hinna med ett besök på Navy Pier när jag är i Chicago, speciellt om det är fint väder. Ett tips är att ta deras trolley dit, som är gratis och går från State Street.

Navy Pier Chicago

Utsikt från Navy Pier in mot staden.
navy pier chicago

Här kan du läsa mina 15 bästa tips för ett besök i Chicago.

Du kanske också gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  William - 10 år och 17 resor - Från Stad till Strand
  10 november, 2018 at 19:48

  […] flygplats där vi sov en natt på hotell innan vi flög till Chicago. I Chicago utforskade vi Navy Pier och Millennium Park, träffade släktingar och en god vän, shoppade på Disney Store och bodde på […]

 • Svara
  15 saker att se och göra i Chicago - Från Stad till Strand
  14 november, 2018 at 15:17

  […] köpa relativt dyra biljetter om man vill åka de olika karusellerna. Jag har skrivit mer om Navy Pier här. Adress: 600 E Grand Ave, Chicago Mer information på Navy Piers […]

 • Skriv en kommentar