Blixten och Sally Disneys art of animation resort

Lucka 10 – Vårt favorithotell i Orlando

av Ann-Louise

Disney’s Art of Animation Resort

Walt Disney World i Orlando är ett populärt resmål hos många barnfamiljer. I anslutning till Disney-parkerna finns även 30 Disney-hotell i olika prisklasser och med olika tema. Vårt favorithotell är Disney’s Art of Animation Resort som är ett av de nyare hotellen på området. Det slog upp sina dörrar under sommaren 2012.

Om man åker till Walt Disney World och har barn som gillar Bilar-filmerna, Nemo, Lejonkungen eller Lilla Sjöjungfrun så kan jag garantera att barnen kommer att älska Disney’s Art of Animation Resort. Hotellet är uppdelat på fyra områden som har just dessa fyra filmer som tema. Allt är otroligt välgjort och det finns massor att gå runt och titta på. Vi valde att bo i Bilar-området eftersom det länge var Williams favoritfilm.

Disney’s Art of Animation Resort är ett av de billigare hotellen av de hotell som tillhör Walt Disney World. Trots det är det fortfarande ganska dyrt men om man har råd att bo här så är det värt vartenda öre.

Här kan du läsa ett längre inlägg och se massor av bilder från Disney’s Art of Animation Resort och här kan du läsa alla mina inlägg om Disney.

Från Stad till Strands adventskalender bjuder på ett nytt restips varje dag fram till julafton. Här hittar du de redan öppnade luckorna

Du kanske också vill läsa de här inläggen

Lämna gärna en kommentar