NK i juletid 

av Ann-Louise

Här kommer ännu ett Stockholmstips för dig som vill upptäcka vad Stockholm har att erbjuda under advent. NK är alltid underbart vackert pyntat både invändigt och utvändigt och ett besök där är ett måste minst en gång i december.

I söndags passade sonen och jag på att träffa tomten och lämna över önskelistan. De satt en lång stund och pratade om de saker som W hade skrivit ned. Här kan du se vilka tider som tomten finns på plats i Ljusgården på NK.

NK:s majestätiska julgran var lika vacker och imponerande stor som alltid. Jag tröttnar aldrig på att beundra den.

Jag tycker att NK:s julskyltning har varierat lite i kvalitet under åren och har inte alltid varit så imponerad av den, men i år tyckte både W och jag att den var toppen!

En del fönster var finare än andra, de båda här ovan var våra favoriter. Passa på att gå hit en vardag eller tidigt på dagen på lördagen eller söndagen så är det inte smockfullt med folk framför skyltfönstren.

En tradition som min mamma och jag haft, och som min son och jag nu fortsatt, är att avsluta NK-rundan med en mysfika på NK Konditoriet på nedre plan. Vår favorit är bakelsen ovan. Sagolikt gott!

Du kanske också vill läsa de här inläggen

2 Kommentarer

FREEDOMtravel 14 december, 2016 - 21:30

Fint! Jag har inte hunnit se detta … trots att jag bor i Stockholm. Så tack för titten! 🙂

Svara
Ann-Louise 14 december, 2016 - 22:56

Varsågod 🙂 Ja det var ovanligt fint i år faktiskt. Du får ta en sväng dit, det fanns ju ännu fler skyltfönster som inte kom med i blogginlägget.

Svara

Lämna gärna en kommentar