Meny
watermill zia kos
Europa / Fika / Grekland / Kos / Restauranger

Watermill i Zia på Kos

Om du besöker den grekiska ön Kos så får du inte missa ett besök i den otroligt mysiga byn Zia som jag tidigare skrivit om här i bloggen. Det absolut bästa stället i Zia är Watermill som nog är det mysigaste café jag någonsin besökt. Deras hemgjorda lemonad är utsökt och utsikten går inte av för hackor. Hela caféet är också fullt av små fina detaljer och jag har varje gång jag varit där tagit hundratals bilder. Här kommer några av de bilderna, samtliga tagna med min iPhone då jag just nu håller på att byta dator och inte har hunnit ladda in bilderna från ”riktiga” kameran i nya datorn:

Watermill i Zia på Kos Watermill i Zia, Kos

Watermill i Zia, Kos

Watermill i Zia, Kos

Watermill i Zia, Kos

Watermill i Zia, Kos

Watermill i Zia, Kos

Watermill i Zia, Kos

Watermill i Zia, Kos

Watermill i Zia, Kos

Watermill i Zia, Kos *
Watermill i Zia, Kos

Watermill i Zia, Kos

Watermill i Zia, Kos

Läs gärna mina andra inlägg om Kos.

1 Comment

  • […] det mysigaste café man kan tänka sig och otroligt Instagram-vänligt. Jag har tidigare publicerat ett helt inlägg med bara Instagrambilder därifrån. Vi har varit där flera gånger, dels för att de har […]

    Svara

Lämna en kommentar