Sugar Shack Huntington Beach

Frukost på Sugar Shack Café 

av Ann-Louise

När man kommer till ett helt nytt ställe kan det vara svårt att hitta bra matställen. Ska jag vara helt ärlig så har jag faktiskt till och med svårt att hitta matställen i Stockholm där jag bott i nästan 20 år! Men när jag är på resande fot brukar jag oftast kolla på Tripadvisor vad andra resenärer rekommenderar i närheten. Det var så vi hamnade på Sugar Shack Café under vår vistelse på Huntington Beach. På Tripadvisor är restaurangen rankad som nummer 2 av 486 restauranger i området.

Sugar Shack Café 

Helt okej priser, speciellt om man tillbringat ett par dagar på Disneyland där allt kostar hur mycket som helst.

Sugar Shack Café

Min French Toast ser kanske inte så spännande ut men var väldigt god!

Sugar Shack Café

William var helnöjd med sin fina pannkaka!

Läs gärna mina övriga tips på restauranger samt mina andra inlägg från USA. Mer information om Sugar Shack Café hittar du på deras hemsida.

Du kanske också vill läsa de här inläggen

Lämna gärna en kommentar