Long Beach Airport

Long Beach Airport 

av Ann-Louise

Sitter just nu på Long Beach Airport utanför Los Angeles, Kalifornien. Detta är utan tvekan den mysigaste flygplats jag varit på. Vi var här för tre år sedan och inför den här resan planerade vi resrutten så att vi skulle få flyga just från LGB som är förkortningen för den här flygplatsen. Den är liten, med bara elva gater, kort kö till incheckning och säkerhetskontroll och det jag gillar bäst av allt är att man kan sitta utomhus och vänta på sin flight. Det finns också två restauranger med sittplatser utomhus. Jag sitter så mycket hellre utomhus i solen och väntar på mitt flyg än inne i en trång vänthall med dålig luft.

Härifrån kan du bland annat flyga med JetBlue och Southwest och om du ska till eller från Los Angeles så kan jag varmt rekommendera att flyga från Long Beach istället för LAX. Long Beach flygplats ligger också bara ca 25 minuter från Disneyland och Huntington Beach.

Och det finns gratis wi-fi! Utan konstiga inloggningar osv. Min telefon kopplade automatiskt upp sig utan att jag behövde göra något. Ett stort plus för det.


Kan varmt rekommendera Surf & Turf Slider Duo på The Boathouse. En appetizer som består av en hamburgare och en crab cake. Och den här restaurangen ligger alltså utomhus så man kan passa på att njuta av lite sol medan man äter.

Det känns helt okej att sitta på Long Beach Airport och vänta på sitt flyg, även om det i vårt fall blev nån timma försenat.

Du kanske också vill läsa de här inläggen

Lämna gärna en kommentar