Cloud Gate Chicago

Bönan i Chicago

av Ann-Louise

Ett av mina favoritställen i Chicago är Millennium park och när jag är där går jag alltid allra först till The Bean eller Cloud Gate som skulpturen egentligen heter. Det spelar ingen roll att jag har hundratals bilder på den redan, jag måste alltid ta en massa nya foton från olika vinklar. Jag tycker att den här skulpturen är hur cool som helst och väl värd både ett och två besök.

Cloud Gate Chicago
Cloud Gate Chicago

Du kanske också vill läsa de här inläggen

2 Kommentarer

Helena - Oh darling, let's be adventurers (en svensk reseblogg) 15 juni, 2017 - 11:08

Jag är väl kanske en av få som inte är så fascinerad av den där bönan. Så jag skippade den när jag var i Chicago förra året. Åker tillbaka dit i juli, så få se om jag besöker den då eller inte 🙂

Svara
Ann-Louise 18 juni, 2017 - 16:48

Jag älskar bönan, eller rättare sagt, jag älskar att fotografera den 🙂 Men sedan tycker jag att hela parken runt omkring är väldigt mysig också.

Svara

Lämna gärna en kommentar