Marmari Beach Kos

Längtar till Grekland

av Ann-Louise

Eftersom vi varit i Grekland tre år i rad har vi bestämt att inte åka dit i år. Istället blir det Kalifornien i juni och skulle budgeten räcka till ytterligare en resa i år så kommer vi förmodligen välja någon plats i Europa där vi inte varit tidigare. Men nu när sommaren och semestern börjar närma sig så kommer ändå längtan till Grekland och speciellt Kos. Satt och tittade i mobilen och hittade några av mina favoritbilder från förra resan till Kos och tänkte dela med mig av dom.

Watermill Zia Kos
Skylt utanför The Watermill i Zia
Zia Kos
Blå trappa i Zia
Atlantica Club Marmari Beach Kos
Atlantica Club Marmari Beach
Atlantica Club Marmari Beach Kos
Atlantica Club Marmari Beach
Zia Kos
Zia, Kos
Zia Kos
Zia, Kos
Watermill Zia Kos
Watermill i Zia, Kos
Marmari Beach Kos Grekland
Solnedgång Marmari Beach, Kos

Du kanske också vill läsa de här inläggen

Lämna gärna en kommentar