Mimmi Walt Disney World

Bra länkar för dig som planerar en resa till Disneyland eller Walt Disney World

av Ann-Louise

Vår familj älskar Disney och jag hade besökt både Disneyland Paris, Walt Disney World i Orlando och Disneyland i Los Angeles flera gånger innan jag fick barn. Vår son har ärvt min kärlek till Disney och numera är det kanske främst Star Wars-attraktionerna i parkerna som lockar. Vid sju års ålder har han hittills hunnit med ett besök på Disneyland Paris, ett besök på Walt Disney World samt två besök på Disneyland och vi planerar just nu ett tredje besök på Disneyland till sommaren.

Det finns en mängd sajter som specialiserat sig på att ge tips och råd till de som planerar ett besök i någon av Disney-parkerna och en av mina favoriter är DLR Prep School som drivs av Casey och handlar om Disneyland. Hon finns även på Facebook och på Instagram. Här hittar du en mängd praktiska tips om vad du bör tänka på när du åker till Disneyland, bland annat hur du enklast tar dig från flygplatsen till parkerna,  var man ska bo osv.

En annan favorit är WDW Prep School som då förstås handlar om Walt Disney World och som drivs av en tjej som heter Shannon. Även hon finns både på Facebook och Instagram. Hennes blogg och podcast ger en massa information om vad som finns att se i alla de olika parkerna på Walt Disney World. En av de mest användbara sakerna på sidan är hennes crowd calendar där man kan se hur mycket folk det förväntas vara i parkerna olika dagar på året.

Läs gärna mina andra inlägg om Disneyparker.

Du kanske också vill läsa de här inläggen

Lämna gärna en kommentar