hotel zephyr san francisco rum

Jämföra hotell på Tripadvisor

av Ann-Louise

Jag har visserligen redan bokat ett hotell i San Francisco för vårt besök där i juni men kollar ändå Hotels.com varje dag för att eventuellt hitta ett bättre hotell och ett bättre pris. Även om kundbetygen på Hotels.com är ganska tillförlitliga så dubbelkollar jag alltid med Tripadvisor. En funktion jag gillar är att man i appen kan spara de hotell man är intresserad av och sedan se dem listade per stad. När jag då väljer att se de hotell jag sparat i San Francisco blir det enkelt att på en och samma skärm jämföra betygen och vilken plats de har i rangordningen. Jag har redan bokat Hotel Triton tack vare ett erbjudande med 20 % rabatt men skulle gärna bo på Hotel Zelos istället, ett hotell som jag bott på tidigare och som var toppen på alla sätt men som just nu är lite för dyrt för oss. Axiom Hotel är ett nytt hotell som jag precis hittat och som jag också är ganska sugen på att prova på. Även om jag redan har ett antal hotell som jag verkligen gillar i San Francisco så är det alltid kul att prova något nytt och gärna något som har lite rolig design och inredning som Axiom verkar ha.

Du kanske också vill läsa de här inläggen

Lämna gärna en kommentar