Mysiga städer i Italien

av Ann-Louise

Idag tänkte jag dela med mig av en länk till Hallins reseblogg som i sitt senaste blogginlägg listar 8 mysiga städer i Italien. Flera av dessa drömmer jag om att besöka någon dag. Speciellt nummer 4, ön Procida. För ett tag sedan skickade Ticket ut ett mail med erbjudande om billiga resor till europeiska städer och hade då med ett foto på färgglada hus utmed vattnet. Jag kände direkt att jag ville åka, eller rättare sagt MÅSTE åka, till just den platsen och mailade Ticket och frågade var bilden var tagen men tyvärr svarade de inte.

Idag när jag läste Hallins reseblogg såg jag bilden på Procida och tyckte att några av husen var lite lika husen på bilden i Tickets mail och googlade bilder på Procida, Italien och efter att ha jämfört husen på de olika bilderna kom jag fram till att det är hamnen Corricella på ön Procida, strax utanför Neapel som jag vill åka till. Googla bilder därifrån och jag lovar att detta kommer att hamna även på din lista över platser att besöka i framtiden. Så otroligt vackert! Det känns dock inte som det mest barnvänliga resmålet så det får kanske vänta några år, men nu har jag i alla fall något att planera för!

Du kanske också vill läsa de här inläggen

2 Kommentarer

Hallin på Resias blogg 19 april, 2016 - 12:07

Men så otroligt kul att du har läst inlägget och att du äntligen kunde få svar på frågan om Procida. Jag lovar, jag var ”sjuk” när jag skrev det här inlägget. Det är så otroligt vackra platser! Hoppas ni får komma till Procida snart!!

Svara
Ann-Louise 19 april, 2016 - 12:11

Ja, jag har ägnat massa tid åt att försöka komma på vilken plats det kunde vara så jag blev superglad när jag fick reda på det tack vare din blogg. Ska definitivt planera in en resa dit så småningom nu när jag vet! 🙂

Svara

Lämna gärna en kommentar