antiche figure

Boka hotell i Venedig

av Ann-Louise

Som jag har skrivit flera gånger tidigare så är jag en riktig hotellnörd och inför en resa kan jag lägga ned otroligt mycket tid på att hitta det perfekta hotellet. Venedig är inte något undantag men jag insåg snart att i Venedig så är vi väldigt begränsade när det gällde boende därför att vårt hotell behöver ligga så nära busstationen som möjligt. Varför? Jo, vårt flyg hem går väldigt tidigt på morgonen och att behöva ta sig runt Venedig med båt för att hinna med första flygbussen känns inte så lockande, och kanske inte ens möjligt. Därför så började jag ganska så snart att titta på hotell som ligger på väldigt kort gångavstånd från Piazzale Roma där flygbussarna håller till. Och för en gångs skull hittade jag direkt det perfekta hotellet, bokade det och har inte ångrat mig en enda gång sedan dess! Vilket är lite unikt, speciellt med tanke på att jag inför vår senaste Barcelona-resa hade 7-8 olika hotell bokade innan jag lyckades bestämma mig.

antiche figure

Vårt hotell ligger precis till höger om kyrkan San Simeone Piccolo. Bilden lånad från Antiche Figures hemsida.

Hotellet vi ska bo på heter Antiche Figure och har toppbetyg på de olika hotellsajterna. Fem av fem möjliga på Tripadvisor och rankat som nummer 10 av 385 hotell i Venedig. Jag kommer förstås återkomma med en detaljerad recension av hotellet när vi kommit hem.

Bara 11 dagar kvar nu… nästan dags att börja packa lite smått 🙂

Du kanske också vill läsa de här inläggen