5 Europa/ Malta

Färgglada burspråk i Valletta

Burspråk i Valletta

När vi var på Malta i april så blev jag riktigt förälskad i Maltas huvudstad Valletta. Jag hade planerat att skriva ett blogginlägg om staden och började välja ut mina favoritbilder bland de tusentals bilder som jag hade tagit under resan. Jag valde enbart de bilder som jag tyckte allra bäst om men ändå fanns det närmare hundra redigerade bilder i min Valletta-mapp när jag var klar. Därför har jag tänkt dela upp inlägget om Maltas huvudstad i flera olika delar och detta första inlägg är helt enkelt en bildbomb med bilder på många av de vackra burspråk som finns i Valletta. Så om ni inte gillar att titta på färgglada burspråk och fönster så får ni helt enkelt invänta nästa inlägg om Valletta som kommer att handla mer om vad man kan se och göra i Maltas huvudstad.

Burspråk i Valletta

Burspråk i Valletta

Burspråk i Valletta

Burspråk i Valletta

Burspråk i Valletta

Burspråk i Valletta

Burspråk i Valletta

Burspråk i Valletta

Burspråk i Valletta

Burspråk i Valletta

Burspråk i Valletta

Burspråk i Valletta

Burspråk i Valletta

Burspråk i Valletta

burspråk valletta malta

burspråk valletta malta

burspråk valletta malta

Burspråk i Valletta

Alla mina inlägg om Malta kan du läsa här.

Du kanske också gillar

5 Kommentarer

 • Svara
  FREEDOMtravel
  24 augusti, 2018 at 20:54

  Vackra bilder! Jag gillar oxå Valletta, otroligt charmig stad!

  • Svara
   Ann-Louise
   25 augusti, 2018 at 21:33

   Tack! Ja det var så mysigt där, längtar verkligen tillbaka dit.

 • Svara
  Lena i Wales
  25 augusti, 2018 at 13:47

  Underbara gatubilder!

  • Svara
   Ann-Louise
   25 augusti, 2018 at 21:34

   Tack så mycket! Det var väldigt tacksamt att fotografera i Valletta.

 • Svara
  Att möta våren på Malta » Från Stad till Strand - en reseblogg om resor både nära och långt bort
  26 november, 2018 at 13:51

  […] stad. Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet. Alla smala gator, trappor och de vackra burspråken i olika färger. Vi var inne i Valletta två gånger och hann bara se en liten bråkdel av allt som […]

 • Skriv en kommentar