Chicago River

Dagens bild – Chicago River

av Ann-Louise

Dagens bild kommer från en av mina absoluta favoritstäder – underbara Chicago i USA! Den här bilden togs i september 2013 när jag var på besök i Chicago för sjätte gången.

Läs gärna mina övriga inlägg från USA.

Du kanske också vill läsa de här inläggen

2 Kommentarer

Helena - Oh darling, let's be adventurers (en svensk reseblogg) 15 juni, 2017 - 11:08

Åh du har varit i Chicago många gånger! Har du några bra tips?

Svara
Ann-Louise 18 juni, 2017 - 16:52

Ja, jag har massor av tips… har tänkt länge att jag skulle göra ett inlägg med mina bästa Chicago-tips så jag kanske får försöka göra det nu 🙂 Men Millennium Park, Navy Pier, Hancock Tower, Andersonville, alla vackra hus som Wrigley building, Marina Towers, promenera utmed Wacker Drive, shoppa på Magnificent mile… Det finns hur mycket som helst 🙂

Svara

Lämna gärna en kommentar