Meny
kimpton shorebreak hotel
Hotell / Kalifornien / Los Angeles / USA

Hotelltips: Kimpton Shorebreak Hotel

När vi besökte Huntington Beach för några dagar sedan så bodde vi två nätter på Kimpton Shorebreak Hotel som var toppen på alla sätt. Perfekt läge utmed Highway 1 och ett kvarter från piren. Den långa, breda stranden är precis på andra sidan gatan. Det finns många mysiga restauranger i kvarten runtom och en del shopping även om den mesta shoppingen är relaterad till surfing.


Hotellet sett från andra sidan Highway 1. I vänstra hörnet av byggnaden finns ett CVS om du behöver köpa vatten, snacks, solkräm eller något annat.


Hotellets restaurang, Zimzala Restaurant & Bar är också bra och kan verkligen rekommenderas om du anländer sent som vi gjorde och inte vill ge dig ut och leta matställen. Hamburgaren var helt fantastisk!

Vi hade bokat rum med havsutsikt och det var värt vartenda öre. (Faktum var att det inte ens var speciellt mycket dyrare än ett rum med utsikt mot gården och med en 10 % rabattkupong från Hotels.com blev detta en av de billigare hotellvistelserna under resan.)


Hotellets entré mot 5th Street.


Den mysiga innergården. Där kan du sitta i solen och avnjuta vinet som serveras gratis i receptionen mellan 17 och 18. Man kunde även spela schack vilket uppskattades mycket av sjuåringen. En annan av sonens favoriter var pingisbordet i receptionen, han hade nog helst stannat där hela tiden och inte gått ut och kikat alls på själva Huntington Beach. 🙂


Det fina rummet med två stora och bekväma sängar.


Det stora badrummet hade både dusch och ett stort badkar.

I receptionen hade de koll på vågor och annat.


Utsikt från rummet i solnedgången. Helt magiskt, eller hur?!

Läs gärna mina övriga hotelltips.

2 Kommentarer

Lämna en kommentar