Erikshester gård

av Ann-Louise

Den här bloggen handlar ju mest om resor utanför Sverige men idag vill jag passa på att berätta om ett riktigt smultronställe i Sverige, nämligen Erikshester Gård som ligger utanför Vetlanda i Småland.

Hit kan du åka för att dricka kaffe och äta utsökta ekologiska bakverk. Caféet syns på bilden ovanför. Det finns även en butik där du kan handla och en massa djur att titta på, bland annat lamm, kaniner, höns och grisar. Det finns även en rolig lekplats och en lekstuga för barnen. Vår sons absoluta favorit är att hoppa i höet!

Nu i helgen (den 4 juni) öppnar gårdscaféet för säsongen och har öppet kl 11-17 alla helger i sommar. Om du är i närheten av Vetlanda så rekommenderar jag verkligen ett besök i Erikshester!

Det finns många olika gamla byggnader på gården, min favorit är det underbara kapellet som syns på bilden ovan och på de båda bilderna här nedanför.


 

Du kanske också vill läsa de här inläggen

1 Kommentar

Beatrice 14 juni, 2016 - 15:14

Ser jättemysigt ut!

Svara

Lämna gärna en kommentar